Σφάλμα
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν αντιστοιχεί σε φάκελο. Διαδρομή: /unitswww1/unitswww12/evr/1sek-alexandr/1sekalex/public_html/images/sampledata/electronics2017/spl/
Ειδοποίηση
  • JW_SIG_PRG

Διδακτικές επισκέψεις μαθητών του τομέα Ηλεκτρονικών

Οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρονικών την Τετάρτη 14/12/2016 επισκέφτηκαν την εταιρία του κ. Πιτιακούδη Σταύρου SPL στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης. Η εταιρία αυτή εξειδικεύεται στην κατασκευή ηχείων επαγγελματικών χώρων και στούντιο. Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την μελέτη αλλά και τα στάδια κατασκευής των ηχείων τεχνολογίας HIGH END καθώς και να ακούσουν τα ηχεία αυτά στην πράξη. Η επίσκεψη αυτή  ενθουσίασε αρκετά τους μαθητές από την πληθώρα γνώσεων που αποκόμισαν αλλά και από το ερέθισμα που δέχθηκαν για να ασχοληθούν με τον ήχο και την ακουστική των χώρων σε βάθος .

{gallery}sampledata/electronics2017/spl{/gallery}

 

Οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρονικών την Τετάρτη 14/12/2016 επισκέφτηκαν το Μουσείο Λαογραφίας και Φυσικής Ιστορίας του πάτερ Κομνίδη Γεώργιο στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης. Στο μουσείο αυτό οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να δουν  εκθέματα από την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής καθώς και λαογραφικά εκθέματα. Όλα αυτά έχουν γίνει με την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και το ανεξάντλητο μεράκι του πάτερ  όπου εδώ  και κάποιες δεκαετίες ασχολείται μόνος του για να συλλέξει όλο αυτό το υλικό .  

 {gallery}sampledata/electronics2017/museum{/gallery}

 

Οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρονικών την Τετάρτη 25/1/2017 επισκέφτηκαν την εταιρεία PRAKTIKER στον Απαλό Αλεξανδρούπολης. Στο κατάστημα αυτό οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να δουν  τα συστήματα ασφαλείας αλλά και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό μιας και είναι από τα ποιο σύγχρονα συστήματα της αγοράς. Επίσης στους μαθητές έγινε και ενημέρωση για την οργανωτική δομή της εταιρείας από τον υποδιευθυντή του συγκεκριμένου καταστήματος τον κ. Καλογρέα.  

 {gallery}sampledata/electronics2017/praktiker{/gallery}

 

Οι μαθητές του τομέα Ηλεκτρονικών την Τετάρτη 25/1/2017 επισκέφτηκαν την ποτοποιία του κ. Χατζόπουλου, στον Απαλό Αλεξανδρούπολης. Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ούζου και τσίπουρου.  Στην εταιρεία  οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα στάδια παραγωγής των δύο ποτών όπως επίσης και να ξεναγηθούν στους αυτοματισμούς που διαθέτει η εταιρεία κατά την διαδικασία παραγωγής και εμφιάλωσης .

{gallery}sampledata/electronics2017/chatzopoulos{/gallery}


 

Joomla templates by a4joomla