Ο απόφοιτος της ειδικότητας Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών ειδικεύεται στη λειτουργία, εμπορική διαχείριση, συντήρηση και προστασία φυσικού περιβάλλοντος και οικοσυστημάτων, στην απόκτηση γνώσεων αναφορικά με τα διάφορα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας των τροφίμων και επεξεργασίας και συντήρησης βασικών γεωργικών προϊόντων, στην απόκτηση κανόνων γεωργικής οικονομίας και επιχειρηματικής συνείδησης.
Μαθήματα
Γ’ ΤΑΞΗ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΕΠΑ.Λ.
(ΕΠΑ.Λ. του ν. 4386/2016 (Α΄ 83) – ΦΕΚ 2072 Β’ 15-06-2017)
Συνεργαζόμενο σχολείο: 2ο ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης
Το Εργαστηριακό Κέντρο εξυπηρετεί μόνο τα εργαστηριακά μαθήματα (Ε)
α/α | ΜΑΘΗΜΑΤΑ | ΩΡΕΣ |
1 | Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις | 3Θ |
2 | Αρχές Βιολογικής Γεωργίας | 3Θ |
3 | Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων | 2Θ+2Ε |
4 | Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων | 2Θ+3Ε |
5 | Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων | 2Θ+3Ε |
6 | Ασφάλεια Τροφίμων | 2Θ+1Ε |
ΣΥΝΟΛΟ | 23 ώρες |